CHAMPAGNE DENIS SALOMON
Réserve brut
champagne
Deze Champagne drinkt u niet aleen als aperitief. U kunt deze uitstekend combineren met een salade, visgerechten of dessert gebaseerd op vruchten en met geitenkaas.
CHARDONNAY NOES
Le fief des Touches 2015

Chardonnay
Met zijn elegante aroma is de Chardonnay goed te combineren met schelp en schaaldier, vis, zwezerik, kip, asperges en geitenkaas.
MUSCADET SUR LIE
Domaine des Noes
Vieilles Vignes 2014 muscadet
Deze Muscadet sur lie is met zijn elegant aroma en frisse smaak, een zeer goede combinatie met visgerechten, schaal-en schelpdieren, visterrines, gerookte vissoorten en kaviaar.
CHINON
Domaine du Colombier
Cuvée de la Roche Bobreau 2010
chinonDeze Chinon is 100% cabernet franc. Hij combineert uitstekend met wild, rundvlees, eend en gewassen korst kazen zoals Epoisse.
COTEAUX DU LAYON
Domaine Pierre Chauvin
Les Marcottes 2013pierre chauvin
Deze Coteaux du Layon is een biologische wijn, gemaakt op basis van druivensoort chenin blanc. Goed te combineren met foie gras, kipkerrie, canard a l’orange, dessert en gerechten uit Aziatische keuken.
ANJOU ROUGE
Domaine Pierre Chauvin
La Friponne
gamay
Deze biologische wijn uit Anjou is gemaakt met 60% Grolleau druiven en 40% Gamay. Deze Anjou kunt u drinken als aperitief maar ook bij een terras met vis, kip, kalfsvlees en gegrild rundervlees.
Bulles de Minière rouge
Chateau de Miniere

CHATEAU DE MINIERE
Deze Bulles de Minière rouge is gemaakt met 100% cabernet franc druiven en is een biologische wijn met een ronde, volle smaak van rode vruchten. Licht gekoeld geserveerd past hij goed bij het aperitief, een salade met gebakken rundervlees, eendenvlees, met sterke kaassoorten zoals Maroilles Epoisse… en met een chocolade dessert.
ROSE DE ROSE 2014
Domaine Philippe et Laurance Agoulon

rose
Deze rosé de Rosé is gemaakt met 50% Cabernet Franc en 50% Cabernet Sauvignon druiven. Deze wijn is met zijn densiteit, lekker om te drinken op een terras bij de borrel, maar ook met een salade, gegrilde vis, kip en geitenkaas. De rosé past ook heel goed bij de barbecue.
CHATEAU DE MINIERE
Bulles de Minière Rosé

BULLES DE MINIERE ROSEDeze Bulles de Minière rosé is een ‘vin pétillant naturel’. De wijn bevat geen koolzuur en is gemaakt met 100% cabernet franc druiven. Deze bulles de rosé vormt, door zijn vrolijke karakter, een goede combinatie voor het aperitief, bij een salade gebaseerd op honingdressing, met overjagige en oude Goudse kaas en tevens met het dessert.
 
CHATEAU DE MINIERE
Rosé de Minière 2014
 CHATEAU DE MINIERE ROSE
Deze Rosé van Château Miniėre is een biologische wijn van ‘appelation controlée Bourgueil’. Fris geserveerd is deze mineraal wijn uitstekend te combineren met een aperitief, met salades, carpaccio, gegrild vlees, gegrilde vis en geitenkaas.